Europa League

Viitorul - RB Salzburg // VIDEO Tehnicianul lui Salzburg se așteaptă un duel dificil: "Nu contează că le-au plecat doi jucători"

Articol de Ionuţ Coman  —  miercuri, 16 august 2017

Marco Rose, tehnicianul lui RB Salzburg, se așteaptă la un meci greu la Ovidiu, împotriva Viitorului, în ciuda faptului că echipa lui Hagi a pierdut doi oameni de bază: Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, transferați la FCSB.

Rose a adăugat că nu va face o comparație între Viitorul și Rijeka, gruparea croată care a eliminat Salzburg din turul al treilea al Ligii Campionilor.

"Știm că Viitorul e o echipă bună. Nu vrem să facem o comparație între ei și Rijeka. Îl știm pe Hagi, știm că a fost un jucător remarcabil, care a jucat pe la Real și Barcelona, și cunoaștem și câțiva jucători de la echipă.

Nu contează că le-au plecat doi fotbaliști, meciul va fi unul dificil", a spus tehnicianul la conferința de presă susținută înaintea meciului. 

Meciul tur dintre Viitorul și austriecii de la RB Salzburg se joacă la Ovidiu, joi, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.ro. Partida retur este programată pentru data de 24 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.