Liga 1

Ar fi revenirea sezonului! Victor Pițurcă ar putea prelua o echipă din Liga 1 + Un alt nume mare se pregătește să intre în conducere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 august 2017

După ce Victor Pițurcă a purtat discuții cu egiptenii de la Zamalek, care însă nu s-au concretizat din cauza pretențiilor financiare ale tehnicianului român, acesta ar putea ajunge la o formație din Liga 1.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la TV Digi Sport că patronul celor de la CS U Craiova, Mihai Rotaru, nu este mulțumit de modul în care arată echipa sub comanda lui Devis Mangia și că este gata să-l înlocuiască pe italian cu Victor Pițurcă.

"Sunt informații că patronul Craiovei, domnul Rotaru, nu e mulțumit de ce se întâmplă la echipă, având în vedere că a băgat niște bani acolo și că se face stadionul și lumea vrea să vadă fotbal acolo. Se gândește să îl schimbe pe Mangia cu fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Informația o am dintr-o singură sursă, care e 80% credibilă. Victor Pițurcă nu ar veni singur, ar fi un fel de manager. Antrenor ar fi Neagoe, iar Florin Prunea ar putea ocupa o funcție la club", a spus jurnalistul.

Ultima oară, Victor Pițurcă a antrenat Al-Ittihad, grupare de care s-a despărțit în 2016.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.