Liga 1

Anunț teribil pentru Dinamo: "Nu îl văd pe Contra terminând sezonul pe bancă" » Un idol al fanilor explică forma slabă a lui Nemec și Hanca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 august 2017

Fostul atacant al lui Dinamo, Ciprian Marica, este de părere că antrenorul Cosmin Contra nu va termina actualul sezon pe banca echipei roș-albe.

"Mă tem că nu îl văd pe Cosmin Contra terminând pe acest campionat la Dinamo. Așteptările sunt foarte mari. În plus, nu cred că îi sunt îndeplinite toate dorințele lui Contra", a spus Marica la TV Digi Sport.

Și Marius Niculae a vorbit despre situația de la Dinamo, spunând că echipa trebuie să se întărească și că Nemec și Hanca nu mai dau un randament bun pentru că se așteptau să plece.

"Nu mi se pare normal să plece jucători în timpul campionatului. Trebuie să fie acoperite acele posturi cu jucători de aceeaşi valoare. Dinamo trebuie să se întărească foarte mult. Să ne uităm la CFR că s-a întărit şi se luptă la titlu. Steaua a început mai prost, dar a arătat că poate să îşi revină cu Sporting.

Eu cred că Nemec şi Hanca se aşteptau să plece în această vară şi de asta nu mai au concentrarea de anul trecut, atunci când făceau diferenţa. Mie mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din meciul cu CFR (0-1), nu şi în meciul cu CSM Poli Iaşi (1-2)", a declarat și Niculae la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.