Liga 1

Transfer bombă din Liga 1 anunțat de Becali: "Vreți să-mi stricați ploile acum?" + Patronul FCSB mai dă o lovitură: "Mâine se va definitiva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 August 2017

Gigi Becali a anunțat că mâine va definitiva transferul unui fundaș și a lăsat de înțeles că a definitivat și transferul lui Florinel Coman de la Viitorul.

"Mâine cred că vom alege unul dintre cei 3 fundași. Acum negociez cu ei. Nu vă pot spune numele lor pentru că negociez cu ei și risc să-i pierd. Szukala nu e printre cei 3. Mâine cred că se va definitiva. O să mai vină un jucător pe lângă acesta, dar nu vă pot spune care e, nu pot să vă spun postul. E atacant!

Nu pot să vă spun dacă am renunțat la Florinel Coman. Cum adică să fie Florinel Coman următorul transfer? Eu nu știu nimic... Acum vreți să-mi stricați ploile? Să se întâmple ceva? Dumnezeu lucrează pentru noi! El face echipa!", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Întrebat dacă l-ar dori pe Raul Rusescu după ce a fost dat afară, Becali a răspuns: "E posibil să mă intereseze Rusescu. O să-l întreb pe Dică. Dacă ne interesează, îl luăm! O să-i dau salariul de maxim 20.000 de euro lunar. Eu l-aș lua imediat, dar să vrea și Dică. Mie îmi place de el. Sunt unele lucruri la care mă consult cu el".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.