Europa League

GALERIE FOTO + VIDEO Incident grav în play-off-ul Europa League: băiat de mingi salvat în ultimpa clipă din fața huliganilor!

+6 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 18 august 2017

Puștiul ar fi fost lovit și călcat în picioare de ultrașii lui Hajduk care forțau intrarea pe teren, dar un steward l-a văzut și l-a pus la adăpost. 

La puțin timp după deschiderea scorului (M. Keane, 30), ultrașii lui Hajduk Split au luat-o complet razna. Ca la un semnal, s-au ridicat și i-au atacat pe stewarzii și pe polițiștii aflați pe margine cu pumnii, cu sticle și cu scaunele pe care le-au rupt din sectorul lor de tribună.

Prins la mijloc între cele două tabere, un băiat de mingi risca să fie rănit grav în schimbul de lovituri. Norocul lui, un steward l-a văzut la timp și l-a pus la adăpost din fața huliganilor care amenințau să-l lovească și să-l calce în picioare în tentativa lor de a pătrunde pe gazon.

Arbitrul Ivan Kruzliak a oprit partida și a grăbit echipele spre vestiare (34). Însă unii dintre jucătorii lui Hajduk s-au îndreptat către suporterii dezlănțuiți, încercând să le vorbească și să-i calmeze. După aproximativ 4 minute, forțele de ordine au restabilit ordinea și s-a putut juca din nou fotbal. Replica lui Everton la incidente: golul lui Idrissa Gueye din minutul 45. Scor final: 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.