Liga 1

Detalii de ultim moment despre transferurile lui Florinel Coman și Rusescu la FCSB: "Nu știu dacă i-ar conveni să nu joace"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 August 2017

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea de a-i aduce pe Florinel Coman și Raul Rusescu la echipa roș-albastră. 

"Dacă patronul și-l dorește pe Florinel Coman și are posibilitatea să-l cumpere, eu zic că ar fi un transfer binevenit. S-ar crea o concurență benefică cu Tănase, ar fi foarte bine pentru echipă.

În schimb, va fi greu să-l aducem pe Rusescu, are un salariu foarte mare. Plus că nu știu dacă i-ar conveni lui să vină, ar fi foarte greu să prindă echipa, mai ales că în ultima perioadă nu prea a jucat la fosta lui echipă.

Oricum, patronul nostru a fost dispus să facă investiții în această vară, a adus jucători foarte buni, iar rezultatele se vor vedea. Nu neapărat acum, ci în play-off-ul Ligii 1 și la anul", a declarat Duckadam, la TV Sport Ro. 

"Eu cred într-o victorie cu Sporting, va fi un meci greu, dar cred că putem învinge și să ne califcăm" Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.