Liga 1

Condiții regești promise pentru Dică, dacă trece de Sporting: "Vin să-i fac cafeaua, să-i fierb ouăle. Așa primeam eu la pușcărie, așa va fi și la el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 august 2017

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a analizat parcursul de până acum al lui Nicolae Dică pe banca echipei roș-albastre. Latifundiarul își pune toate speranțele în meciul cu Sporting și spune că o eventuală calificare în grupele Ligii i-ar aduce antrenorului stelist recunoștință veșnică. 

"Nu pot să dau un verdict despre Dică. E devreme. Totuși, Dică mi-a băgat deja 12 milioane de euro în buzunar (nr. din calificarea în grupele EL). Momentan, sunt foarte mulțumit. Eu vreau ca Steaua să bată 4-0, 5-0, 6-0. Atunci voi spune că am cel mai mare antrenor din România.

Dacă o bate pe Sporting, nu mă mai interesează nimic, nu mai îmi pasă ce face Dică. Vin să-i așez masa, să-i fac cafeaua, să-i fierb ouăle, să-i așez lingura. Așa aveam eu la pușcărie, așa va avea și el", a declarat Becali, la TV Sport Ro.

Întrebat de transfeurl lui Florinel Coman la FCSB, Becali a manifestat o atitudine evazivă, evitând să ofere mai multe detalii. 

"Să vedem ce spune Viitorul despre asta. Florinel Coman a fost jucătorul la care nu am renunțat niciodată. O să vedeți cât sunt dispus să plătesc pentru Coman. Dacă spun acum, nu e bine", a declarat Becali, la TV Sport Ro. 

"Budescu va fi pregătit pentru returul cu Sporting Lisabona, sunt sigur de asta" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.