Campionate

E pentru prima dată în 11 ani când nu vom vedea la TV acest campionat în România: "Nu deținem drepturile de difuzare în acest sezon"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 august 2017

Bundesliga debutează astăzi, însă meciurile nu se vor putea vedea și în România. E pentru prima dată din 2006 când se întâmplă acest lucru.

Eurosport, postul care a transmis campionatul german în ultimii ani, nu deține drepturile pentru această ediție a Bundesligii.

Reprezentanții Eurosport au încercat să explice de ce s-a ajuns aici pentru Paginademedia.ro: "Eurosport nu deţine drepturile de difuzare a sezonului 2017/18 din Bundesliga în România. Totodată, vom continua să oferim fanilor romani o gamă largă de competitii premium, în direct, care acoperă discipline precum fotbalul (Premier League), ciclismul (Vuelta), tenisul (Us Open, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon).

Mai mult, având cea mai extinsă acoperire a sezonului sporturilor de iarnă, Eurosport va deveni cu adevărat gazda Jocurilor Olimpice şi va difuza cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang din 2018. În acelaşi timp, suntem interesați de orice oportunitate care corespunde preferinţelor telespectatorilor noştri şi nevoilor de business."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.