Tenis

Rafael Nadal, eliminat în sferturi la Cincinnati, după ce adversarul său a făcut câteva puncte uimitoare » Cum arată semifinalele pe tabloul masculin

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 August 2017

Rafael Nadal, noul lider mondial din ATP, a părăsit turneul de la Cincinnati în faza sferturilor de finală, învins fiind de australianul Nick Kyrgios, scor 2-6, 5-7. 

Rebelul Kyrgios a început furibund meciul, distanțându-se rapid la 4-0. De acolo, cei doi și-au menținut serviciile, australianul câștigând în final cu 6-2.

Setul secund a fost mult mai echilibrat, Nadal încercând din răsputeri să întoarcă soarta meciului. Kyrgios s-a dovedit însă o nucă mult prea tare pentru iberic, australianul câștigând setul secund cu 7-5. 

Grație victoriei din această dimineață, Kyrgios l-a egalat pe Nadal la doi în raportul meciurilor directe: australianul câștigase prima întâlnire, la Wimbledon, în 2014, în timp ce spaniolul s-a impus în ultimele două meciuri: la Roma, în 2016, și anul acesta, la Madrid. 

În semifinale, Kyrgios va întâlni un alt spaniol, David Ferrer, cel care l-a eliminat pe austriacul Dominic Thiem, scor 6-3, 6-3. În cealaltă semifinală, bulgarul Grigor Dimitrov îl va înfrunta pe americanul John Inser. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.