Liga 1

Un gigant vine după Florinel Coman » Condiții dure puse de Hagi ca Becali să poată rivaliza!

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Coman  —  sâmbătă, 19 august 2017

Florinel Coman e iar în atenția FCSB-ului, dar Hagi a impus niște condiții pe care Becali nu e decis încă să le îndeplinească.

Florinel Coman e departe de ceea ce a arătat sezonul trecut, dar e următorul produs de vânzare al Academiei lui Gică Hagi. Atacantul de 19 ani este vânat atât de FCSB, cât și de Benfica Lisabona.

Doar că patronul și managerul campioanei refuză să-l cedeze pe fotbalistul de 19 ani sub două milioane de euro în țară, plus procente importante la revânzare. Asta pentru că încă speră să obțină aproape dublu de la portughezi!

"Regele" l-a apărat pe Florinel: "Coman și anul trecut juca titular și nu juca. Are 19 ani, da? Nu 30. E într-o formă normală, nu în cea mai bună. Are o ofertă foarte mare. Nu contează de la cine, spun doar că are o ofertă foarte mare. Eu nu am intrat în criză, nici el nu e în criză. Cine e valoros are ofertă". După care a glumit: "Eu dacă am ofertă? Da, să antrenez echipa a doua!".

"Ştim de interesul FCSB-ului pentru el. E posibil să mai plece jucători de la Viitorul până la finalul perioadei de transferuri"
Cristian Bivolaru, director general Viitorul

"Din punctul meu de vedere, îl doresc pe Coman, dar depinde şi ce vrea Viitorul"
Gigi Becali, patron FCSB

6 goluri
și 7 assist-uri a strâns Coman, sezonul trecut, în 28 de partide pentru Viitorul

0 goluri
a reușit atacantul în 7 meciuri în acest sezon, în 308 minute jucate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.