Campionate

GALERIE FOTO + VIDEO Manchester United s-a dezlănțuit pe terenul lui Swansea, 4-0 » "Diavolii" au marcat trei goluri în patru minute

+13 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 august 2017

Manchester United a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri în noul sezon de Premier League, echipa lui Mourinho impunându-se pe terenul lui Swansea, scor 4-0. 

United a dominat autoritar prima repriză, însă a reușit să marcheze abia în minutul 45: Pogba a reluat în bara transversală o minge venită din corner, mingea a ricoșat la Eric Bailly, fundașul ivorian îndeplinind o simplă formalitate.

Avantajul lui United a fost majorat de Lukaku în minutul 80. Lansat ideal de Mhitarian, belgianul a finalizat impecabil și a închis practic meciul. 

Tăvălugul lui Manchester a continuat însă: Pogba a marcat elegant două minute mai târziu, după ce fusese lansat de același Mhitarian.

Nou-intratul Martial și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 84, marcând fără emoții după pasa perfectă a lui Pogba, venită după un contraatac devastator.

VIDEO cu golurile "diavolilor"

Succesul obținut de United cu Swansea seamănă izbitor cu victoria reușită în prima etapă cu West Ham, tot 4-0: la fel ca și acum, Manchester a condus cu 1-0 la pauză, dezlănțuindu-se ulterior în repriza secundă. 

Echipa de start a lui Manchester: de Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Pogba, Matici - Mata ('75. Fellaini), Mhitarian, Rashford ('75. Martial) - Lukaku

Pentru United urmează duelul de acasă cu campioana din 2016 Leicester, confruntare ce va avea loc sâmbăta viitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.