Liga 1

Bataia de la vestiare comentată de unul dintre protagoniști: "Am avut o discuție bărbătească. I-am zis ce am avut de spus"

Faza la care Nedelcu a atins mingea cu mâna! În albastru este Bărbulescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 august 2017

Valentin Bărbulescu și George Călințaru s-au luat la bătaie pe tunelul care duce la vestiare după înfrângerea suferită de Juventus București în fața lui FCSB, scor 1-2, când Călințaru a ratat penalty la ultima fază a meciului.

Bărbulescu susține că a avut o discuție bărbătească cu coechipierul său, însă spune că mâine se va împăca cu acesta și vor merge la bere.

"În 30 de minute Steaua a ajuns rarisim la poarta. Am avut ocazia să egalăm în minutul 90+5 și am bătut în așa hal. Cum să bați cu o așa lejeritate? Călințaru e un băiat extraordinar vă dau cuvântul meu de onoare, i-am și spus, puteai să dai 7 metri peste poartă, dar nu să dai așa.

Echipa a muncit mult. Poate data viitoare ne scoate el. Am avut o discuție bărbătească cu el la vestiare, i-am zis ce am avut de spus. Mâine vom bea o bere, așa e la fotbal. Prefer să-i zic în față să mă descarc", a declarat Bărbulescu.

...despre demisia lui Daniel Oprița: "Sper ca domnul Oprița să se răzgândească. El a adus echipa aici. Ce să facă antrenorul când ai 7 ocazii și nu o bagi în poartă? În ultimele 3 meciuri echipa a arătat bine".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.