Tenis

Simona Halep, mai sigură ca niciodată că poate deveni liderul WTA! Declarația războinică înaintea meciului cu Muguruza: "Sunt flămândă de victorii"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 august 2017

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Cincinnati după ce a învins-o pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1, și va juca în ultimul act cu Garbine Muguruza. Dacă va câștiga finala, Simona va fi noul lider WTA!

Halep și Muguruza s-au întâlnit de trei ori până acum, iar jucătoarea din Spania a câștigat de două ori chiar pe hard, suprafața pe care se dispută meciurile și la Cincinnati. Simona a declarat după meciul cu Stephens că va da totul s-o învingă pe Muguruza în marea finală de duminică. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi în direct pe Digi 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

"E un sentiment grozav să joc din nou finala aici. Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Mă simt excelent pe aceste terenuri. Nu trebuia să-mi aduci aminte că Muguruza m-a învins de două ori pe hard.

Poate mâine e ziua mea norocoasă. Voi lupta, voi da totul, dacă voi câștiga cu atât mai bine. Sunt flămândă de victorii! E o provocare mare, dar și o oportunitate pentru mine. Voi da tot ce am mâine!", a declarat Simona Halep.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.