Liga 1

Critici dure la adresa tacticii folosite de Dică: "Unul dintre jucători fost complet depășit! În acest moment, niciunul nu este o soluție pentru acel post"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 August 2017

După Juventus București - FCSB, 1-2, Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a criticat extrem de dur prestația celor doi fundași ai roș-albaștrilor, Artur Jorge și Dragoș Nedelcu.

"Au fost doi fundaşi centrali care nu joacă împreună şi care s-au antrenat două zile. Nu au relaţii de joc, dar fiecare post are nişte principii. Ca fundaş central e nevoie să ai nişte calităţi. Trebuie să fii bun la cap, să fii bun în situații unu contra unu, să fii puţin mai rapid, agil. Eu m-am uitat în prima repriză la cei doi fundaşi centrali și am văzut foarte multe greşeli. Asta în afară de autogolul pe care l-a înscris Artur Jorge. I se poate întâmpla oricui şi care, din punct de vedere moral, te poate duce la pământ.

Nu mi-a plăcut nimic la Artur Jorge. Nu mi-a plăcut cum a pasat, în afară de câteva pase laterale simple. Orice pasă pe care a încercat să o dea în profunzime a greşit-o.  A fost depășit și la jocul aerian, cei de la Juventus au mai avut o ocazie, adversarul plecând de lângă el. Măzărache a făcut ce a vrut cu ambii fundași. În acest moment, niciunul dintre ei nu e nicio soluţie. Să nu fim categorici cu Artur Jorge pentru că trebuie să îl mai vedem", a declarat Balint la TV Digi Sport.

3
a fost nota primită de Artur Jorge, în timp ce Nedelcu a primit 4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.