Liga 1

Record stabilit de Artur Jorge după autogolul marcat în meciul cu Juventus » A egalat "performanța" unui dinamovist + care e cel mai rapid gol încasat de echipa roș-albastră

Articol de Liviu Manolache  —  duminică, 20 august 2017

În secunda 12 a meciului Juventus București - FCSB, 1-2, fundașul portughez Artur Jorge, aflat la debutul în tricoul roș-albastru, a marcat în proprie poartă.

Astfel, Artur Jorge a semnat cel mai rapid autugol din ultimii 10 ani.  Acesta i-a depășit pe Bogdan Oprea, marcat marcat în secunda 55, în 2011, în meciul Astra - Victoria Brănești, și pe Borislav Topici, care marcat în minutul 5 al meciului FCM Tg. Mureș - Dinamo, din sezonul 2010 - 2011.

În plus, portughezul a egalat "performanța" lui Ionuț Cionaic. Fostul jucător al lui Dinamo a debutat și el cu autogol în Liga 1, pe 23 februarie 2014,  în meciul Dinamo-Viitorul 1-2.

Totuși, acesta nu este cel mai rapid gol pe care echipa roș-albastră l-a primit în istorie. Cel mai rapid gol primit de Steaua în Liga 1 a fost pe 4 decembrie 1947, în meciul CFR București - ASA 1-0. Reușita i-a aparținut Ion Lungu, în secunda 10.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.