Liga 1

FCSB - Sporting » 10 titulari şi 3 dileme majore! Ce probleme are Nicolae Dică înainte de meciul carierei ca antrenor + Două variante pentru primul "11"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 august 2017

Cu cât se apropie mai mult ora de start a meciului de miercuri seară, FCSB - Sporting, 0-0 în tur, cu atât cresc tensiunea şi adrenalina în interiorul Stelei.

Se joacă pentru zeci de milioane de euro, dar şi pentru ceva ce Dică şi jucătorii lui ar putea întâlni o singură dată în viaţă. Nick să se dueleze cu cei mai mari antrenori din lume, gen Guardiola, Mourinho, Zidane, Ancelotti, Conte sau Alegri, iar fotbaliştii roș-albaștri cu staruri precum Messi, Ronaldo, Neymar, Hazard, Pogba, Lewandowski, Dybala etc.

Pentru a ajunge acolo, Steaua trebuie să treacă de cel puţin 90 de minute cu Sporting. Iar în perspectiva duelului cu trupa lui Jorge Jesus, Dică are de luat câteva decizii cruciale în privinţa modului cum va alcătui primul "11":

1. Budescu titular?
2. Unde va juca Teixeira?
3. Rezistă Achim presiunii?

ECHIPA PROBABILĂ A lui FCSB:

Varianta 1
Niţă - Enache, Larie, Momcilovici, Morais - Ov. Popescu, Teixeira - Golofca, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Varianta 2
Niţă - Enache, Larie, Momcilovici, Morais - Ov. Popescu, Vl. Achim - Teixeira, Fl. Tănase, Golofca - Alibec

Ultimele detalii despre situația de la FCSB înainte de duelul pentru grupele Ligii, cu Sporting Lisabona, aflați doar din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.