Stranieri

VIDEO Mouscron, victorie dramatică în Belgia » Echipa lui Rednic a revenit incredibil de la 0-2. Ce a făcut Antun Palici la debut

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 August 2017

Mouscron, formația antrenată de Mircea Rednic, a reușit o victorie superbă în meciul cu Gent, contând pentru etapa a patra din Belgia. Echipa "Puriului" s-a impus cu 3-2, după ce la pauză a fost condusă cu 2-0. 

Gent nu i-a dat nicio șansă lui Mouscron în prima repriză, conducând încă de la pauză cu 2-0, grație golurilor lui Dejaegere și Sylla.

Mouscron a redus din diferență în minutul 67, prin Dimitri Mohamed, egalând apoi în minutul 85, prin mexicanul Omar Govea.

Trupa lui Rednic a dat lovitura în minutul 87, grație golului reușit de Jonathan Bolingi, care l-a învins pe portarul lui Gent după în ce prealabil ratase un penalty.

VIDEO cu golurile

Antun Palici, fostul căpitan al lui Dinamo, a debutat în această seară pentru Mouscron. Lăsat pe bancă de Rednic, acesta a fost introdus pe teren la scorul de 1-2, în minutul 79, în locul lui Bruno Godeau.

Mijlocașul croat a revitalizat jocul echipei după intrarea în teren: a creat faza de la primul gol, centrând apoi la faza din care Mouscron a obținut penalty.

După patru etape, Mouscron se află pe locul patru, cu nouă puncte, continuând astfel forma bună din startul sezonului. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.