Tenis

Presa internațională n-o iartă pe Halep: "Nu vrea să fie numărul unu"

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 august 2017

Celebrul cotidian francez L'Equipe a criticat în termeni duri evoluția Simonei Halep din finala turneului de la Cincinnati, pierdută de o manieră categorică în fața Garbinei Muguruza, scor 1-6, 0-6.

Francezii nu au trecut cu vederea o nouă oportunitate ratată de Halep de a trece pe primul loc în clasamentul WTA.

"Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să devină numărul unu mondial. După ce a ratat finala de la Roland-Garros, sferturile de la Wimbledon, românca a ratat şi titlul la Cincinnati. Bătută clar de Garbine Muguruza, Halep va trebui să aştepte încă puţin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova.

Asta în cazul în care spanioloaica nu va trece înaintea ei. Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep?Românca, pierdută pe teren, şi-a multiplicat greşelile directe, iar Muguruza s-a distrat, reuşind al doilea titlu al sezonului", a fost analiza celor de la L'Equipe.

"Muguruza îi refuză Simonei Halep cea de-a treia încercare de a deveni numărul unu mondial cu o victorie dominantă în finala turneului de la Cincinnati", a scris și site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a pierdut fără drept de apel finala de la Cincinnati în fața Garbinei Muguruza (DETALII, AICI)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.