Tenis

Campionul de la Cincinnati, provocat în conferință: "Cine e cel mai atrăgător din circuitul masculin?" » Răspunsul i-a blocat pe ziariști: "Așa îi spun mereu la duș" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 august 2017

Proaspăt campion la Cincinnati, acolo unde a luat cel mai important turneu din carieră, bulgarul Grigor Dimitrov, 26 de ani, a primit o provocare cel puțin la fel de interesantă ca pe terenul de joc: să numească cel mai atrăgător bărbat din circuitul masculin.

Dimitrov, loc 9 ATP, a încercat să se eschiveze, glumind cu reporterul, dar apoi a ales să răspundă la întrebare, mai ales că era ultima a conferinței de presă.

"M-ai cam prins cu garda jos la întrebarea asta. Aș merge pe Feliciano Lopez. Mereu l-am admirat, îmi place de tipul ăsta mult. E în formă perfectă tot timpul și are părul ăla lung și barbă... Mi-aș dori să am gambele lui. De fiecare când mergem la duș, îi zic: arată-mi gambele alea din nou și el pufnește în râs. Bine, sunt și alți tipi interesanți, dar el mi-a venit primul în minte", a explicat râzând Dimitrov.

Momentul VIDEO:

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.