Liga 1

Atac la adresa lui Hagi, după transferul lui Florinel Coman la FCSB: "Nu-l interesează performanța! E mare minune dacă scapă de retrogradare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 august 2017

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat strategia lui Gheorghe Hagi de a vinde fotbaliști și este de părere că succesul din sezonul trecut a fost doar o întâmplare.

"Pe el nu-l interesează performanța. Anul trecut a fost o întâmplare că a luat titlul! O dată la o sută de ani se poate ca Viitorul să ia titlul! Așa ceva n-o să se mai întâmple, o să vedeți! Acum nu mai are 6 jucători din sezonul trecut. Săracul, dacă scapă de retrogradare, e mare minune!

A luat niște bătrâni care nu pot să tragă la jug cum trebuie. Dacă nici nu aleargă... Iar puștii de-i mai are, dacă le dai buletinul în mână, nici nu știu cum îi cheamă", a afirmat Dumitru Dragomir, după ce Hagi l-a vândut la FCSB și pe Florinel Coman (19 ani).

Tot de la Viitorul, Becali i-a cumpărat în această perioadă de mercato pe Romario Benzar (25 de ani) și Dragoș Nedelcu (20 de ani). Pe de altă parte, Hagi i-a adus în această vară la club pe Eric de Oliveira (31 de ani), Ovidiu Herea (32 de ani), Marius Constantin (32 de ani) și pe Andrei Dumitraș (29 de ani).

5 puncte
are campioana Viitorul după primele 7 etape, ocupând abia poziția a 11-a în Liga 1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.