Liga 1

Becali, principalul creditor al Viitorului » Suma uriașă încasată de Hagi de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 August 2017

De când a înființat Academia, Gică Hagi a declarat în repetate rânduri că dorește să promoveze jucători tineri, pe care să-i vândă către cluburile importante.

FCSB a devenit rapid principala echipă care cumpără jucători de la Gică Hagi, aducându-i "Regelui" un profit imens. După ce a împrumutat mai mulț jucători la echipa a două a steliștilor, pentru UEFA Youth League, Hagi a început să vândă tot mai mulți jucători către nașul său, deși relația dintre ei s-a deteriorat în 2007, când Becali l-a demis pe Hagi de pe banca echipei sale.

De-a lungul anilor, Becali a cumpărat 6 jucători de la Viitorul, în valoare de 5,1 milioane de euro. Primul a fost Gabi Iancu, în 2012, pentru 500.000 de euro, urmat de Alin Toșca, în 2014, pentru 400.000 de euro. În 2016, FCSB l-a adus pe Florin Tănase, pentru 1,5 milioane de euro, îar în acest sezon, Benzar, Nedelcu și Florinel Coman au ajuns sub comanda lui Dică, pentru o sumă totală de 2,7 milioane de euro.

Tot în acest sezon, de la juniorii de la Viitorul, a venit și Robert Grecu, sub formă de împrumut.

Citește și: TOATE cifrele supertransferului Florinel Coman la FCSB » Bonus gras pentru Hagi, în cazul în care FCSB intră în grupele Ligii + clauză de reziliere astronomică!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.