Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Portughezii se tem de arbitraj înainte de meciul din Champions League: "Ne-a furat trei penalty-uri"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 22 August 2017

Cüneyt Çakır, 40 de ani, va arbitra meciul FCSB - Sporting, de miercuri, din play-off-ul Champions Legue.  "Centralul" a arbitrat-o pe Sporting în turul play-off-ului CL 2015-2016. ”Au fost două faulturi asupra lui Slimani și unul la Ruiz”, și-au amintit lusitanii.

UEFA a anunțat că turcul Cüneyt Çakır va conduce returul FCSB - Sporting, ceea ce a provocat teamă în tabăra portugheză. Jurnaliștii și mai ales fanii alb-verzi îl acuză pe "centralul" în vârstă de 40 de ani că a dezavantajat grav echipa lui Jorge Jesus pe 18 august 2015, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Când Sporting a învins ȚSKA cu 2-1, dar a pierdut apoi la Moscova (1-3) și a ratat Champions, retrogradând în Europa League.

"Turcul ne-a furat trei penaltyuri pe «Alvalade». Din cauza lui am pierdut grupele Ligii", susțin suporterii "leilor", care au umplut ieri cu proteste rețelele de socializare, amintindu-și că "au fost două faulturi asupra lui Slimani și unul la Bryan Ruiz pe care s-a făcut că nu le vede". 

În acea partidă, Çakır a dictat o lovitură de pedeapsă, dar pentru ȚSKA, apărată de Rui Patrício. A ratat atunci ivorianul Doumbia (a și înscris golul lui ȚSKA), aflat acum la Sporting. 

  • FCSB se va duela cu Sporting Lisabona, miercuri, de la ora 21:45, în returul play-off-ului Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DolceSport și ProTV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.