Liga 1

Gigi Becali a revenit și a dezvăluit SMS-urile din cauza cărora riscă să ajungă din nou după gratii: "Asta e amenințare? Jucam table cu ea în pușcărie și ne plimbam cu șareta" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 august 2017

Gigi Becali ar putea reveni în închisoare după ce Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a cerut luni revocarea eliberării condiţionate, patronul FCSB fiind acuzat că ar fi trimis mesaje amenințatoare către directorul Penitenciarului Jilava, din cauză că aceasta a refuzat să-i acorde o învoire lui Victor Becali. (Vezi detalii)

Inițial, Gigi Becali a reacționat simplu și a spus că nu are emoții că s-ar putea întoarce în închisoare. Ulterior, într-o intervenție la B1TV, patronul de la FCSB a dat mai multe detalii, a spus că o cunoaște pe directoarea de la Penitenciarul Jilava și că cei doi au jucat table împreună.

"Pe directoare o cunoșteam. Am jucat table cu ea în pușcărie și o cunoșteam. A vrut să mă țină la Jilava, să nu mă mute la Poarta Albă, că ne plimbam noi cu șareta.

I-am trimis un mesaj și am întrebat-o de ce distruge oameni, că în loc să îi dea învoire acasă lui Victor Becali, îi dă pachet și vizită. I-am scris «Nu vă gândiți că va veni judecata lui Dumnezeu și o să plătiți atunci nota de plată?». Asta e amenințare? Sunt atât de idiot să o ameninț prin mesaje și să las scris? Cereți mesajele", a spus Becali la B1TV, potrivit ziare.com.

Pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, directorul Penitenciarului Jilava este Cristian Velicea, iar ca director adjunct figurează Cristina Toroc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.