Liga Campionilor

FCSB - Sporting Lisabona // Lusitanii nu au unde să se antreneze, un dinamovist vine cu o propunere surprinzătoare: "Duceți-vă în Ghencea"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 august 2017

Marius Niculae, fostul jucător al lui Sporting Lisabona, a dezvăluit că oficialii echipei portugheze i-au solicitat să le facă rost de un teren unde să se antreneze în ziua partidei cu FCSB.

Pentru a proteja gazonul, lusitanii au decis să nu facă antrenamentul oficial pe Arena Națională, așa că Marius Niculae le-a propus o variantă surprinzătoae: stadionul Ghencea, pe care echipa lui Gigi Becali nu mai are acces de peste doi ani. 

"M-au rugat să-i ajut cu un teren pentru mâine dimineață, pentru că pe Arena Națională nu vor să se antreneze, pentru a proteja gazonul.

Miercuri e posibil să se antreneze în Ghencea. Eu le-am dat mai multe variante. Cea mai apropiată e Ghencea. Cei de la Sporting știau că această bază e a steliștilor, nu înțelegeau. Mi-a luat câteva minute să le explic. Azi s-au antrenat la Chiajna, dar e departe și miercuri nu mai pot merge tot acolo", a declarat Marius Niculae, la TV Dolce Sport.

Citește și: FCSB - Sporting // Sporting, nevoită să ia o măsură ciudată din cauza gazonului de pe Arena Naţională

  • FCSB  - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.