Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Marius Niculae e sigur de calificarea portughezilor: "Steaua nu e obișnuită cu meciurile mari, precum Sporting. E o mare problemă pentru Dică"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 august 2017

Fostul atacant Marius Niculae, românul care a evoluat între 2001 și 2005 la Sporting Lsiabona, crede că portughezii vor aborda total diferit meciul retur cu FCSB și e sigur că echipa lusitană va obține calificarea în grupele Ligii. 

"Steaua nu e obișnuită cu meciuri mari, așa cum e Sporting. Probabil aici va fi o problemă mare pentru Dică. Am spus că Steaua va fi spulberată din tur pentru că am văzut că Sporting jucase foarte bine în debutul de sezon și în amicale. În plus, FCSB nu excelase în campionat.

În meciul tur, steliștii au jucat foarte organizat, au stat pe două linii foarte bine, fără să le dea spații celor de la Sporting. Cu asta i-a surprins. Portughezii sunt foarte buni pe viteză, sunt agresivi, și doar așa, cu două lunii, poți să îi închizi.

Sporting are nevoie disperată să ajungă în Champions League. Pe bancă va sta președintele, Bruno de Carvalho, iar asta va cântări foarte mult. Președintele va pune mare presiune pe ei, plus că, față de meciul tur, vor juca mult mai serios, și vor da tot pentru a se califica. Va fi un alt meci față de cel din tur", a declarat Marius Niculae, la TV Dolce Sport.

  • FCSB  - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.