Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Sfaturile lui Dănciulescu pentru Dică: "Ar fi ideal ca Steaua să facă asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 august 2017

Ionel Dănciulescu, fostul jucător al Stelei în prezent în conducerea lui Dinamo, i-a oferit câteva sfaturi lui Nicolae Dică înaintea meciului din play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting.

"Ideal ar fi ca cei de la Steaua să stea mai mult în jumătatea adversă, să preseze, dar există și riscuri. Cei de la Sporting au jucători foarte periculoși. Cred că Steaua va încerca să fie pragmatică, va încerca să nu dea prea multe spații.

Va fi o partidă dificilă. Pe Sporting dacă o lași să joace, atunci devine ucigătoare. E o partidă în care cei de la Steaua nu trebuie să greșească absolut deloc", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

"La gazonul de pe Arena Națională au fost probleme de la început. La un interval de 7-8 luni de zile mereu se schimbă" Ionel Dănciulescu

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.