Liga Campionilor

FCSB se poate inspira din istoria sa » Detaliile care le dau speranțe elevilor lui Nicolae Dică pentru încă o calificare magică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 August 2017

Gazeta a ales ca punct de reper şapte calificări fabuloase reuşite pe teren propriu, la fel cum fanii speră să se întâmple şi azi, aproape de miezul nopţii.

Despre Steaua s-a spus mereu că are ceva special atunci când evoluează în Europa. Că niciodată nu s-a făcut de ruşine: n-a fost eliminată de vreun no-name.

150 de meciuria disputat Steaua în cupele europene pe teren propriu în toată istoria clubului, iar palmaresul e pozitiv: 76 victorii, 43 remize şi 31 de înfrângeri

În schimb, sunt multe cazuri în care echipa a reuşit calificări spectaculoase. Gazeta Sporturilor rememorează pentru fanii roş-albaştrilor 7 astfel de calificări, toate obţinute pe teren propriu, aşa cum va fi şi meciul cu Sporting. Şi toate obţinute după rezultate în tur, în deplasare, în care nu neapărat Steaua pornea ca favorită.

306 partideare Steaua în Europa, în total, de asemenea, e pe plus: 113-105 e raportul succese-eşecuri

În plus, pe lista pe lista celor 7 partide selectate de GSP, Steaua a făcut victime de lux. Nume precum Barcelona, Anderlecht, Valencia, Ajax, toate câştigătoare de trofee în cupele europene. Dacă Alibec, Tănase şi compania vor să se motiveze suplimentar, în afara mizei şi a primei uriaşe care sunt în joc azi, pot apela la istoria propriului club.

În ediția tipărită de astăzi, rememorăm cele 7 momente care le-au adus bucurie fanilor steliști. Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN NUMĂRUL DE ASTĂZI

√ Condamnat pentru contrabandă cu țigări, președinte cu firmă de pariuri!

√ Ghidul suporterilor la meci » TOTUL despre bilete, parcare, marketing, catering și despre lucrurile interzise pe stadion

√ Care ar putea fi cea mai mare surpriză a lui Dică în fața lui Sporting

√  Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.