Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Declarația neașteptată a unui dinamovist: "Steaua va da gol ușor cu Sporting" + Ce erori nu trebuie să facă Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 august 2017

Ioan Andone e optimist înaintea returului dintre FCSB și Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor și spune că echipa lui Dică va marca, însă îi dă și câteva sfaturi antrenorului stelist.

"Părerea mea e că Steaua va da gol ușor, dar important e să nu ia gol. Cea mai mare problemă e să fie organizați pe faza defensivă. Trebuie să facem pressingul sus. Dică cred că știe lucrurile astea.

O problemă e și la Filip, pentru că nu l-am mai văzut de mult. Acum depinde și cum se va simți el la ora meciului. Eu l-aș folosi și pe Budescu. La importanța asta a meciului... Budescu e un alt tip de jucător. De exemplu dacă Pintilii e accidentat, în locul lui aș folosi un jucător perfect sănătos. La Budescu există anumite execuții de care ai nevoie", a declarat Andone la TV Digi Sport.

Întrebat ce părere are despre declarația lui Cosmin Contra conform căreia e gata să ”își dea fustița jos dacă FCSB se califică în grupele Ligii”, Andone a răspuns amuzat: "Contra să-și ridice fustița dacă așa a zis".

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.