Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Nu ai prins bilet? Anunț de ultim moment al conducerii roș-albastre înaintea meciului cu Sporting

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 August 2017

Vești bune pentru fanii steliști care nu au reușit să-și achiziționeze încă bilete pentru meciul cu Sporting Lisabona din această seară, din returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Roș-albaștrii au anunțat astăzi că 500 bilete returnate din comenzile online vor fi puse în vânzare la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabiei, de la Arena Națională.

"FC Steaua Bucuresti anunță că astăzi, începând cu ora 18:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, vor fi puse în vânzare ultimele aproximativ 500 de bilete pentru partida cu Sporting Clube de Portugal, din play-off-ul UEFA Champions League.

Menționăm că este vorba despre bilete provenite din retururi de la comenzile online, care vor sosi fizic în București în această după-amiază, acestă fiind motivul pentru care casele se vor deschide la ora 18:00!", a fost mesajul postat pe pagina oficială de facebook a echipei roș-albastre.

La meciul din această seară cu Sporting vor fi prezenți peste 50.000 de suporteri steliști care promit că vor crea o atmosferă incendiară. 

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.