Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Diseară, roș-albaștrii o umilesc pe Dinamo și în tribune!

Roș-albaștrii au creat o atmosferă deosebită și la meciul cu Viktoria Plzen de acum o lună, încheiat 2-2 // FOTO: Alex Nicodim

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 23 august 2017

FCSB joacă diseară, pe Arena Națională, un meci uriaș cu Sporting Lisabona: după patru ani, roș-albaștrii pot intra din nou în grupele Ligii Campionilor.

Jucătorii lui Dică vor avea parte de o atmosferă incendiară: peste 50.000 de suporteri îi vor încuraja pe cel mai modern stadion al țării. 

Prezența masivă la stadion a suporterilor steliști aduce aminte, în mod inevitabil, de rivalitatea de-o viață a roș-albaștrilor cu Dinamo, atât în ceea ce privește lupta din teren cât și cea din tribune. Diferența dintre cele două echipe pare în aceste momente una imensă!

Dacă roș-albaștrii evoluează cu prestigiul european și milioanele Ligii pe masă, Dinamo se chinuie de ani de zile să încropească o echipă competitivă, încercările  fiind până acum în zadar.

Diferența uriașă dintre cele două brand-uri poate fi sesizată și dacă ne raportăm la prezența suporterilor la stadion: FCSB va avea 50.000 de suporteri diseară cu Sporting, cât nu a avut Dinamo tot sezonul, în toate competițiile!

Liga 1:
Etapa a 2-a: Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 0-1: 7.134 spectatori;
Etapa a 4-a: Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 3-1: 2.192 spectatori;
Etapa a 7-a: Dinamo Bucureşti - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0: 1.711 spectatori.

Europa League:
Dinamo-Athletic Bilbao 1-1: 26.700 spectatori.

În total, Dinamo a strâns la stadion 37.737 de spectatori, sub asistența FCSB-ului de la meciul din turul III cu Viktoria Plzen, când peste 38.000 au încurajat echipa pe Arena Națională.

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 


*Click pe imagine pentru zoom

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.