Liga Campionilor

FCSB - Sporting // Mesaj puternic al lui MM cu câteva ore înaintea returului și încă un atac la ultrașii lui Dinamo: "Prezentați-vă de urgență"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 august 2017

Înaintea returului cu Sporting Lisabona, Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a publicat un mesaj mobilizator pe pagina sa de facebook, amintindu-și să-i înțepe și pe suporterii lui Dinamo, care promit pe rețelele de socializare o nouă farsă în genul episodului "Doar Dinamo București"

"Împreună, încercăm imposibilul. Având alături numărul maxim de steliști admis de o lege stupidă, cu o dorință de autodepășire mai mare decât cu Valencia sau Ajax, cu multă șansă și foarte multă minte, vom fi în stare să micșorăm distanța care ne depară de un club cu 90 de milioane buget, care-și permite să angajeze antrenor de legendă și jucători de la Real Madrid și Barcelona.

Cât despre coregrafi neînțeleși, sunt zvonuri că s-ar da concurs la "Dansez pentru tine". Prezentați-vă de urgență", a scris MM pe facebook. 

 

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 


*Click pe imagine pentru zoom*

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.