Liga Campionilor

Dică e comparat cu Zidane » Cum prefațează Marica meciul decisiv cu Sporting: "În mod normal, Steaua e favorită! Dar nu e un joc normal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 august 2017

Ciprian Marica, fost atacant la FCSB, a prefațat meciul cu Sporting Lisabona, de la ora 21:45, din play-off-ul Champions League.

"Meciul începe de la 0-0. În condiții normale, Steaua ar trebui să fie favorită pentru că joaca acasă și stadionul va fi plin. Dar o înfruntare cu Sporting nu e un joc normal. Sporting e un adversar foarte puternic, are un buget astronomic pentru România, iar jucătorii au mare experiență. În plus, este și o miza uriașă în plan financiar. Așa ca e dificil sa dai un pronostic.

Real Madrid l-a pus antrenor pe Zidane, care nu avea experiență și care venea de la echipa a doua. Apoi a câștigat tot ce se putea. Ca antrenor, ai nevoie de liniște, de noroc și de o echipă care să te înțeleagă. Experiența se câștigă cu timpul. Important e că Dică are valoare și că-i place această meserie", a spus Marica la TV Dolce Sport.

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă azi, de la ora 21:45. Meciul este în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și este liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.