Liga 1

Motivele incredibile pentru care Hagi a renunțat la Viitorul II » Ce solicitări a primit "Regele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 August 2017

Gică Hagi a decis astăzi să desființeze echipa a 2-a de la Viitorul, echipă care era în Liga a 3-a. (Vezi detalii)

FC Viitorul a emis un comunicat și a explicat motivele pentru care Gică Hagi a luat această decizie.

Potrivit comunicatului, juniorii de la Viitorul aveau nevoie de o altă şansă de a face mai rapid pasul către prima formație. În plus, mai multe echipe din Liga 1 și Liga a 2-a au nevoie de jucători eligibili regulii jucătorului sub 21 de ani și au făcut mai multe solicitări către Viitorul.

Comunicat Viitorul

"În urma desființării echipei secunde a clubului, care a dus la apariția unor articole în presa centrală, FC Viitorul face următoarele precizări:

După o experiență de trei ani cu echipa secundă s-a constatat că este mai bine ca aceasta să-și întrerupă activitatea din următoarele motive:

jucătorii juniori din cadrul Academiei aveau nevoie de o altă motivație, de şansa de a face mai rapid pasul către prima formație.

FC Viitorul a primit numeroase solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regula FRF privind criteriul de vârstă, mai ales că avem foarte mulți jucători tineri, de certă valoare, convocați constant la loturile naționale" se arată în comunicatul celor de la Viitorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.