Liga Campionilor

FCSB - Sporting 1-5 // Ironii și critici din partea unui fost stelist după eliminarea din Champions League: "Este rușinos! Doar așa pot câștiga campionatul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 august 2017

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

După meci, Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a criticat dur prestația elevilor lui Nicolae Dică și a spus că FCSB poate câștiga campionatul doar cu Dan Petrescu pe bancă.

"FCSB a jucat slab în această seară. Este rușinos să nu poți lega trei pase. În plus jucătorii de la FCSB au cedat mult prea ușor mingea, având în vedere că jucau pe teren propriu. Nici pressing n-au făcut.

FCSB poate câștiga campionatul doar dacă face un pact cu FRF și-l pune pe Dan Petrescu antrenor. La ce am văzut la CFR în acest început de sezon, mi se pare că are prima șansă la câștigarea campionatului", a spus Balint la TV Digi Sport.

"Dică a trecut examenul. Gata. El a asta trebuia să facă, să ducă echipa în play-off-ul Champions League. De acum înainte nu-l mai punem la îndoială pe Dică"Gigi Becali, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.