Liga 1

Impresarul lui Alibec dezvăluie ce planuri are atacantul lui FCSB: "Când auzi că o astfel de echipă te vrea, începi să negociezi!"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 August 2017

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, susține că jucătorul pe care-l reprezintă n-are nicio ofertă de la Porto, așa cum a spus astăzi Dumitru Dragomir, însă recunoaște că negociază cu o formație din Anglia.

"Nu e nimic real că-l vrea Porto. Sunt discuții avansate cu alte echipe. El se află pe niște liste. Singura țară care poate plăti o sumă de transfer pentru Denis e Anglia. În Italia îi va fi foarte greu să se reîntoarcă. Până pe 31 august când se încheie perioada de transferuri vom vedea. Când auzi că o echipă din Anglia te vrea, începi să negociezi", a declarat Lovin la TV Dolce Sport.

Lovin, fost jucător la FCSB, spune că a vorbit cu Alibec după ce formația roș-albastră a fost eliminată din Liga Campionilor de Sporting, 1-5: "Am discutat astăzi cu Alibec. Denis a fost extrem de afectat. Înaintea meciului chiar mi-a zis că nu-l mai interesează nimic și că vrea să joace pentru a merge în Champions League. În minutul 60 n-a putut să se mai automotiveze. A cedat atunci. E un tip mai sensibil".

"În momentul de față să nu-l ai pe Alibec în echipa națională cred că nu mai avem nicio șansă. Și-așa nu prea avem jucători de calitate în România"
Florin Lovin, impresarul lui Alibec

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.