Liga Campionilor

Ilie Dumitrescu a analizat-o pe FCSB și a ajuns la o concluzie dură: "E limitată! Niciun jucător nu s-a ridicat la nivelul lui Alibec"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 August 2017

Ilie Dumitrescu a analizat partida dintre FCSB și Sporting Lisabona, scor 1-5, și spune că roș-albaștrii au avut o defensivă foarte bună în prima parte, dar consideră rezultatul foarte dur.

"Rezultatul e usturător. Sporting a avut clar un obiectiv, de a începe jocul foarte bine, de a marca, pentru că Steaua va schimba din abordare dacă va primi gol. După joc, Jorge Jesus a declarat că a venit clar cu intenția de a pune probleme, de a marca. S-a lovit de organizarea defensivă a Stelei.

Pe început de joc, Steaua s-a retras deliberat în multe momente de joc. Ei au avut posesie destul de mare la un moment dat, 60-40 și la 1-1, pe fondul bun de joc, Sporting nu mai era obligată să atace", a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Fostul atacant al Stelei din anii '90 l-a lăudat în schimb pe Denis Alibec: "Steaua a început jocul bine, dar în momentul în care nu fructifici momentele bune de joc, asta face diferența între o echipă cu un buget de 10-15 milioane de euro și una cu buget mai mare: valoarea jucătorilor. La Steaua, niciun jucător nu s-a ridicat la nivelul lui Alibec. Dacă mai erau doi sau trei, ar fi putut pune probleme".

"După golul al doilea a dispărut orice urmă de organizare la nivel defensiv. Până la urmă, trebuie să acceptăm că anumiți jucători au o limită în exprimare și sunt buni doar poate pentru Liga 1 sau pentru play-off-ul de Europa League. E o diferență mare și trebuie să o acceptăm. S-a văzut aseară. Singurul jucător care a avut personalitate și care a făcut un efort extraordinar a fost Alibec. A fost singurul care îmi dădea speranțe în momentul când intra în posesie, în rest ceilalți erau limitați. Ăsta e cuvântul: limitați!"
Ilie Dumitrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.