Europa League

FCSB are un obiectiv clar după ieșirea din Liga Campionilor » Ce adversară preferă unul dintre oficialii roș-albaștrilor

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 august 2017

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a afirmat că principalul obiectiv al echipei este câștigarea titlului, după ce roș-albaștrii au fost eliminați din play-off-ul Ligii Campionilor, deși speră și la o evoluție bună în grupele Europa League. 

"Obiectivul Stelei în momentul de față nu este altul decât câștigarea titulului, dar și o evoluție frumoasă în Europa League. Aș vrea să cădem cu Zenit, din prima urnă", a spus oficialul FCSB la TV Sport ro. 

În meciul următor din Liga 1, FCSB întâlnește revelația startului de sezon, FC Botoșani, iar Duckadam a adăugat că speră ca jucătorii lui Dică să treacă peste dezamăgirea cauzată de înfrângerea 1-5 cu Sporting de pe Arena Națională.

"Va trebui să câștigam tot ce se poate câștiga în campionat. Chiar dacă echipa este puțin dezamăgită de rezultat, cred că vom câștiga cele 3 puncte", a adăugat fost portar al Stelei.

Tragerea la sorți pentru grupele Europa League are loc de la ora 14:00 și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport (Urnele valorice + posibile grupe pentru FCSB AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.