Liga 1

Contra recunoaște inferioritatea echipelor românești: "Indiferent ce face Gigi Becali, suntem departe" » Sfat pentru Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 august 2017

La conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Voluntari, Cosmin Contra a comentat prestațiile Viitorului și FCSB-ului contra lui RB Salzburg (1-7 la general), respectiv Sporting Lisabona (1-5 la general) și a ajuns la concluzia că, indiferent de investițiile lui Gigi Becali, fotbalul românesc nu poate concura la acel nivel.

"Indiferent dacă Steaua și Gigi Becali cumpără ce-i mai bun din România, noi suntem departe. O echipă ca RB Salzburg a ajuns să dea 7 goluri campioanei. Am stat 15 ani în străinăntate și știu diferența de valoare. Nu mă refer doar la calitatea jucătorilor, mă refer și la ce înseamnă sistemul de copii și juniori

Trebuie să schimbăm multe în sport, în fotbal, pentru ca noi să ajungem să ne batem cu Sporting Lisabona. Asta e realitatea în momentul de față, chiar dacă doare", a spus Contra.

În ceea ce-l privește pe Alibec, tehnicianul a afirmat că atacantul de 26 de ani trebuie să aibă continuitate în evoluții dacă dorește să facă pasul la o echipă importantă din străinătate.

"Alibec are calități să joace la echipe puternice din Europa, dar trebuie să aibă continuitate în evoluții. Poate ar trebui să vedem un Alibec precum la cele două meciuri cu Sporting", a adăugat Cosmin Contra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.