Europa League

FCSB nu e profitabilă pentru adversarele din Europa League: "E păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mari"

Foto: fclugano.com/Claudia Campana

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 August 2017

Reprezentanții elveținilor de la Lugano, una dintre adversarele FCSB-ului din grupele Europa League (detalii AICI), au afirmat după tragerea la sorți că ar fi preferat să facă parte dintr-o grupă cu echipe mari. 

"Dintr-un anumit punct de vedere, este păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mai mari, care ar atrage și spectatorii neutri. Dacă ne uităm la numele adversarilor, ne vom baza probabil pe fanii din oraș.

Sper că vor veni în număr mare la meciuri, pentru a ne ajuta să facem față cheltuielilor uriașe de organizare", a spus Michele Campana, directorul sportiv al lui Lugano, citat de site-ul oficial al clubului.

Pe de altă parte, tehnicianul Pier Tami a anunțat că gruparea pe care o antrenează se va concentra mai mult pe campionat.

"Este o onoare să jucăm în Europa League, ne-a fost dor de asta, dar campionatul rămâne principalul obiectiv. Unii vor spune că adversarele din grupă nu sunt dificile, dar sunt echipe ce trebuie respectate, iar anul trecut au avut rezultate bune.

Lugano nu are experiență internațională, iar asta poate fi un dezavantaj", a afirmat tehnicianul elvețienilor, Pier Tami.

18 meciuri a jucat Lugano de-a lungul timpului în competițiile UEFA, iar cel mai important rezultat este o remiză pe teren propriu, 1-1 cu Inter Milano, în Cupa UEFA, în sezonul 1995/96.

  • FCSB face parte din Grupa G în Europa League, unde va reîntâlni Viktoria Plzen (Cehia) și le va mai avea ca adversare pe Hapoel Beer Sheva (Israel) și Lugano (Elveția).

Citește și:

Prezentarea celor 3 adversari ai FCSB-ului din grupele Europa League » Confruntări în premieră pentru roș-albaștri

Gigi Becali, în al nouălea cer după tragerea la sorți: "Pregătiți-vă de primăvară!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.