Liga 1

Un patron din Liga 1 face o declarație incredibilă: "Îmi pare rău că nu l-am amenințat cu bătaia pe antrenor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 August 2017

Ilie Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a avut o reacție virulentă la adresa lui Daniel Oprița, fostul antrenor al echipei, la finalul meciului pierdut în fața Astrei Giurgiu, scor 0-2. 

"Îmi pare rău că nu l-am amenințat cu bătaia pe Oprița. El e antrenor la Juventus doar în mintea lui. Și-a dat demisia public, avem la club o mapă întreagă cu demisiile depuse de Daniel Opriţa în ultimele cinci etape", a declarat Ilie Ciuclea, la TV Dolce Sport.

Afirmația amenințătoare a lui Ciuclea a fost alimentată de declarațiile lui Oprița din cursul acestei săptămâni: "Mă deranjează atunci când cineva mă jignește. Mie îmi e rușine de vârsta dânsului (n.r. Ilie Ciuclea). Îmi zicea că «dau eu în tine», că nu știu ce-mi face. Să dea domnul Ciuclea în mine... Îl respect pentru vârstă, dar... Să vină să stăm amândoi, să intrăm într-un ring și vedem".

Tehnicianul și-a anunțat demisia de la Juventus la finalul meciului cu FCSB de săptămâna trecută, pierdut cu 1-2, dar nu s-a înțeles cu șefii clubului în ceea ce privește rezilierea contractului. 

Citește și: Continuă debandada de la Juventus » Oprița, scos cu stewarzii de la vestiare înainte de meciul cu Astra!

Citește AICI cronica partidei Astra Giurgiu - Juventus 2-0!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.