Tenis

Primele reacții după tragerea la sorți de la US Open: "Șarapova nu va fi intimidată, va avea un cuvânt important de spus"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 august 2017

Duelul-șoc dintre Simona Halep și Maria Sharapova din primul tur de la US Open a început deja să genereze reacții în lumea tenisului. 

Fosta jucătoare americană Mary Joe Fernandez consideră că, în ciuda faptului că rusoaica a jucat foarte puțin în ultimul timp, Halep va avea parte de un meci infernal.

"Nu cred că Maria va fi intimidată de româncă. Ea nu este la 100% cu pregătirea, dar Simona va avea un meci dificil. Cu siguranță Maria va avea un cuvânt important de spus în acest joc.

Simona nu a mai învins-o până acum, dar meciurile au fost echilibrate. Fără dubii, va fi cel mai interesant meci din primul tur", a declarat Mary Joe Fernandez, fostă semifinalistă la US Open în 1990 și 1992, conform ziare.com.

Presa internațională a prefațat la rândul său superduelul din primul tur de la US Open.

"Un meci de primul tur care îți dă sentimentul unei semifinale, un contrast minunat de stiluri cu o Sharapova înaltă de 1,88 metri, care lovește puternic și una dintre cele mai determinate și mai talentate jucătoare, Simona Halep (1,68 m). Cea mai mare întrebare e legată de starea de sănătate a Sharapovei. E a jucat doar un meci din luna mai, abandonând la Stanford, după victoria cu Jennifer Brady, din primul tur", scrie site-ul usopen.org.

"US Open 2017 ne-a oferit un adevărat șoc încă din primul tur între Simona Halep și Maria Sharapova. Tragerea la sorți a avut câteva surprize pentru capii de serie, mai ales pentru Simona Halep", au scris și francezii de la L'Equipe. 

Citește și: Simona Halep - Maria Sharapova, șocul anului în primul tur la US Open!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.