Liga 1

Un tehnician portughez îl recomandă pe Alibec la Porto: ”Marchează goluri din altă lume. Goluri de excelență!”

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 26 August 2017

Toni, fost antrenor la CFR, Brașov și Astra, îl recomandă pe căpitanul stelist la FC Porto. "Alibec s-ar potrivit perfect în sistemele lui Sérgio Conceição. Își folosește perfect tehnica și forța fizică extraordinare".

Portughezii continuă să scrie de Alibec, așteptându-l la FC Porto. După ce vineri a ieșit pe copertă cu acest subiect, "La poarta Dragonului", O Jogo i-a oferit și sâmbătă o pagină căpitanului de la FCSB.

Jurnaliștii lusitani au vorbit despre Denis cu Toni, fost antrenor la CFR, Brașov și Astra. Și actualul tehnician al lui Penafiel (D2) e impresionat de atacantul în vârstă de 26 de ani: "Marchează goluri din altă lume. Goluri de excelență. Băiatul ăsta simte golul. E un punct de referință pentu fotbalul românesc".

"E puternic în duelurile unu contra unu"

Toni mai spune: "Îi place să iasă la pasă și să primească mingea la picior. Joacă foarte bine cu spatele la poartă. Protejează excelent balonul, se descurcă ușor pe spații mici și e puternic în duelurile unu contra unu. Își folosește perfect tehnica și forța fizică extraordinare".

S-ar potrivi la FC Porto? "La fix ar veni în sistemele lui Sérgio Conceição. Și în cel cu doi atacanți, și în cel cu un singur vârf. Ar fi o bună achiziție. Totul depinde însă de randamentul și de cât de repede se va adapta, pentru că exigența este mult mai mare în fotbalul portughez". 

"Alibec e un jucător tehnic și foarte puternic fizic. Are un picior stâng foarte bun, îi place să joace pe spații mici"

"Românul e înalt, are aproape 1,90 m, dar jocul aerian nu e punctul său foarte, chiar dacă nu e rău nici la acest capitol"

Toni, fost antrenor CFR, Brașov și Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.