Campionate

Aguero protestează după ce e acuzat că a lovit un steward: "N-am făcut nimic rău, n-am lovit pe nimeni!"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 27 August 2017

Atacantul lui City Sergio Aguero a vrut să scape un fan al lui City pus la pământ de doi oameni de ordine, dar a fost împins brutal. Apoi, s-a certat cu un polițist. S-a deschis anchetă.

Era minutul 90+7 pe "Dean Court" din Bournemouth. Sterling tocmai înscrisese golul victoriei și s-a aruncat peste fanii lui City, în extaz. Coechipierii, după el. La un moment dat, un suporter a pătruns pe teren și, după câțiva pași, a fost trântit în iarbă. Doi stewarzi și un polițist se luptau să-i prindă mâinile la spate.

Atunci a intervenit Kun Agüero. A vrut să-l scape pe cel aflat la pământ. Stewardul cel mai apropiat, un tip masiv, l-a împins de două ori cu brutalitate. Argentinianul s-a aprins, dar a apărut alt polițist, care l-a blocat. Cu el s-a certat mai rău atacantul lui City. În cele din urmă, atmosfera s-a liniștit, însă Agüero e acum acuzat că l-a lovit pe steward.

"N-am făcut nimic rău. N-am lovit pe nimeni", s-a apărat sud-americanul pe Twitter. "Acuzațiile sunt false, imaginile TV o pot dovedi". Totuși, poliția din Dorset a deschis o anchetă. 

"Să lăsăm fanii acasă!"

Guardiola s-a enervat când a văzut că arbitrul Mike Dean l-a eliminat pe Sterling pentru celebrarea golului. "Nu mai avem voie să sărbătorim reușitele cu fanii? Dacă e interzis, atunci mai bine lăsăm fanii acasă! Când dai un gol la sfârșitul meciului, vă imaginați cât de fericiți erau jucătorii. Voiau să împartă această mare bucurie cu suporterii". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.