Campionate

Colegul lui Pantilimon, eliminat după un tackling șocant, direct pe genunchi! ”Îngrozitor!”, a exclamat Lineker

+2 Foto
foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 27 august 2017

Jurnaliștii britanici cred că atacul extrem de violent al uruguayanului Britos, fundașul lui Watford, va fi cel mai urât al sezonului, deși s-au jucat doar 3 etape.

Trecuseră doar 24 de minute din meciul Watford - Brighton. Anthony Knockaert, aripa oaspeților, cel mai bun jucător al sezonului trecut în Championship, sprinta după o minge aproape de tușă, când uruguayanul Miguel Britos s-a năpustit asupra lui. Tackling ucigaș al stoperului de 32 de ani. N-a avut nicio legătură cu mingea, a fost direct pe adversar, sus, cu crampoanele de aluminiu pe genunchi.

3cartonașii roșii a primit Britos în Premier în ultimele 20 de meciuri la Watford (a fost eliminat o dată și în Cupa Ligii Angliei)

"Nu există ceva mai îngrozitor", a scris Gary Lineker pe Twitter, iar Garth Crooks, alt fost atacant al lui Tottenham, a declarat la BBC: "Nu am mai văzut un asemenea atac în ultimii 40 de ani". Mail on Sunday anunță: "Acesta va fi desemnat cel mai urât tackling al anului". Deși s-au disputat doar 3 etape.

De ce a avut Knockaert noroc

Arbitrul Graham Scott n-a ezitat nicio secundă. Roșu! Și coechipierul lui Pantilimon a protestat! "Un jucător experimentat ca el... E imposibil să-ți pierzi controlul, echilibrul psihic", s-a plâns managerul lui Watford, Marco Silva.
Norocul lui Knockaert a fost că piciorul stâng, cel lovit, nu era prins în gazon în clipa impactului și i-a zburat de sub el, atacantul lui Brighton căzând în iarbă. Altfel, ar fi fost rupt în două!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.