Campionate

Alberto Aquilani, un nou pas în carieră: Va juca în La Liga

Alberto Aquilani, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Alexandru Pavel  —  duminică, 27 august 2017

Las Palmas a anunțat oficial transferul mijlocașului italian Alberto Aquilani pentru următoarele două sezoane.

Aquilani, ajuns la 33 de ani, a fost ultima dată la Sassuolo, formația din Serie A care a participat în ultimul sezon în competițiile europene.

"UD Las Palmas a ajuns la un acord cu Alberto Aquilani, un mijlocaș italian cu multă exeperiență internațională, iar fotbalistul va face parte din echipă pentru sezonul 2017-2018", a fost anunțul oficial al echipei.

Aquilani, fost internațional italian, a ajus din postura de jucător liber de contract după ce a evoluat în ultimul sezon la Pescara, echipă care l-a împrumutat la Sassuolo, dar și-a petrecut majoritatea carierei la AS Roma, Juventus și Liverpool, precum și un sezon în Portugalia la Sporting.

Mijlocașul defensiv a adunat 38 de meciuri pentru Squadra Azzurra și a marcat cinci goluri, fiind selecționat în lotul pentru Campionatul Mondial din 2014.

Las Palmas, locul 14 în ultimul sezon, și-a completat astfel lotul definitiv, după tot în această săptămână a fost împrumutat de la Barcelona, Sergi Samper.

Aquilani are în palmares titlul european la U-19 cu Italia, dar și Cupa Italiei în două rânduri, 2007 și 2008, pe când evolua la AS Roma.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.