Liga 1

Ionuț Popa, show total! De ce a fost sunat de Alexandru Arșinel, pentru ce îi mulțumește lui Ioanițoaia și cum a convins un jucător să vină: "Îl păcălim până învață limba română"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 August 2017

Ionuț Popa și-a amintit, după victoria cu 4-3 în fața celor de la CFR Cluj, de editorialul scris de Ovidiu Ioanițoaia în luna mai a acestui an, când directorul Gazetei Sporturilor îl lăuda pe antrenorul bănățenilor.

"Aud tot mai mulţi oameni care mă consideră antrenorul anului, mă sperie un pic. Nu ştiu cum este, nu am fost niciodată. Oricum , editorialul lui Ovidiu Ioanițoaia l-am pus în ramă", a declarat Ionuț Popa la Radio Sport 1.

"M-a sunat actorul Alexandru Arșinel"

Tehnicianul timișorenilor spune că a primit un telefon de la actorul Alexandru Arșinel după tumba pe care Popa a făcut-o la scorul de 4-0 în meciul cu CFR și vorbește despre modul în care își motivează jucătorii.

"Dimineaţă, la ora 10.00 am primit şi un telefon de la actorul Alexandru Arşinel, care mi-a propus un rol la teatrul Tănase după tumba făcută la 4-0. După această tumbă, soţia mi-a spus că nu doar eu m-am dat peste cap, dar şi echipa. Le-am propus un pariu băieţilor mei: dacă iau 4 puncte din două meciuri le dau 3 zile libere acum în această perioada, dacă iau 6 le dau 5 zile libere.

Acesta a fost modul meu de a motiva echipa. Mă bucură că dintre toți, 18 au refuzat zilele libere şi joacă într-un amical marţi. Probabil faptul că sunt sincer cu ei mă ajută să-i am motivați. Le-am spus că dacă îmi vorbesc toată ziua de bani, să mă lase în pace, dar şi eu sunt corect cu ei.

Dacă fac trei victorii la rând, cu cea de la Dinamo, promit că merg în play-off. Am mai trăit asemenea meciuri. Chiar la Timişoara eram cu UTA şi am câştigat de la 0-3, iar la Albă Iulia, conduceam cu 3-0, dar în ultimul sfert de ora am luat 4 goluri toate cu capul. După aceste rezultate îl lefteresc pe finul meu care la fiecare victorie e nevoit să plătească mesele", a adăugat Ionuț Popa.

"Săptămâna aceasta o să mai cumpărăm un jucator. De unde avem bani? Păi nu prea avem, dar dacă e străin îl mai păcălim până învaţă limba" Ionuț Popa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.