Liga 1

Dică dezamăgit de un jucător: "Nu a dat randamentul dorit de mine" + De ce n-au jucat Florinel Coman și Artur Jorge

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 August 2017

Nicolae Dică a fost foarte mulțumit de majoritatea jucătorilor de la FCSB după victoria cu FC Botoșani, scor 2-0, însă s-a arătat dezamăgit de Cătălin Golofca, pe care l-a și înlocuit în minutul 40 cu Dennis Man.

"Ne așteptam că vom avea un meci greu. Am încercat să le oprim contraatacurile. În prima repriză ne-au pus mai multe probleme, dar în mare zic că am controlat jocul. Pentru moralul jucătorilor era important să câștigăm acest meci.

Mă așteptam la mai mult de la el. A avut câteva oportunități în care a ajuns 1 contra 1 cu un adversar și m-a dezamăgit că nu a driblat. De aceea l-am introdus pe Man. Nu a dat randamentul pe care-l așteptam eu de la el. El trebuie să muncească în continuare și când i se va da șansa să arate că e același jucător de la FC Botoșani", a declarat Dică la Look TV.

"Îmi propusesem înaintea meciului să-l introduc 20 de minute și pe Florinel Coman, dar am făcut acea schimbare în prima repriză, iar apoi la pauză Denis mi-a spus că-l doare genunchiul. Artur Jorge nu a fost în lot pentru că are nevoie de o perioadă de acomodare. Vom vedea la meciul amical pe care-l vom avea cum e" Nicolae Dică

5.814 de spectatori
au asistat la această partidă

CLASAMENT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.