Liga 1

Dică nu a ascultat de Becali: "Voiam să-l văd de la început!" » Patronul anunță alte trei transferuri + Ce zice de meciul CFR-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 august 2017

La finalul meciului câștigat de FCSB în fața lui FC Botoșani, scor 2-0, Gigi Becali a afirmat că și-ar fi dorit să-l vadă pe Dennis Man în echipa de start și a anunțat că va mai aduce 3 jucători. 

"Fotbalul e frumos când ai fotbaliști de valoare în teren! Și vom mai avea încă trei! Azi era un test, că jucam cu echipa de pe locul 3, o echipă care am văzut că joacă fotbal. Mingea a fost doar la noi, adversarul nu poate să ia mingea. Avem timp să-l vedem și pe Coman în teren, dar îmi pare rău că Man nu a intrat de la început", a spus Becali la TV Digi Sport.

Dennis Man a îceput din postura de rezervă și  a fost introdus în teren în locul lui Golofca, în minutul 40.

În ce privește prima înfrângere suferită de CFR Cluj, 3-4 în fața Timișoarei, Becali a afirmat că este îmbucurător să vadă asemenea slăbiciuni în fața unei echipe cu care va lupta pentru titlu.

"E îmbucurător că o echipă cu care ne vom bate la titlu poate să ia patru de la Timișoara", a adăugat patronul FCSB-ului. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.