Tenis

De ce i se dă wildcard Mariei Sharapova? Garbine Muguruza se revoltă: "De ce o ajută?"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 August 2017

Campioana de la Wimbledon din acest an, Garbine Muguruza, a atras atenția asupra ajutorului primit de rusoica Maria Șarapova pentru a reveni în circuit după suspendarea pentru dopaj. 

Jucătoarea spaniolă este de părere că Șarapova trebuie să revină în circuit prin intermediul forțelor proprii și mai puțin cu ajutorul wild card-urilor primite din partea organizatorilor. 

"Presupun că fanii vor ca ea să revină. Va îmbunătăți turneul. Ce cred despre wild card? Presupun că atunci când o persoană este supendată, acea persoană trebuie să muncească pentru a reveni, să meargă și să joace în competiții fără atât de mult ajutor.

Trebuie să muncești mult și să meriți din din nou să joci. Aceasta este calea", a afirmat Muguruza în cadrul unei conferințe de presă, citată de Tennis World. 

Revenită în circuit în primăvara acestui an, după suspendarea de un an și trei luni, Maria Șarapova a primit un wild card la US Open, iar în primul tur o va întâlni pe Simona Halep. 

  • Duelul dintre Simona Halep și Maria Sharapova va putea fi urmărit luni noapte, de la ora 02:00, în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport. Turneul de la US Open se dispută în perioada 28 august - 10 septembrie.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.