Liga 1

"Lampard" a ieșit din grațiile lui Becali! Anunță că scoate 3 fotbaliști din echipa de start + Motivul pentru care Florinel Coman nu a jucat cu Botoșani

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 august 2017

Gigi Becali a anunțat că Golofca, Ovidiu Popescu și Larie nu vor mai face parte din echipa de start a FCSB-ului și a fost impresionat de impactul pe care l-a avut Nedelcu în jocul echipei lui Nicoale Dică.

"Sunt trei jucători care nu vor fi titulari: Golofca, Popescu și cu fundașul central, Larie. I-am zis lui Ovidiu Popescu «îmi pare rău, am crezut că o să crești, dar văd că tu scazi».

Un jucător a schimbat toată fața echipei: Nedelcu. El a luminat jocul. Asta e valoarea echipei, când nu știi cu cine să joci titular. Pe oricine bagi, să aibă valoare. I-am zis lui Tănase că are 5 concurenți: Budescu, Teixeira, Coman, Man și Golofca. Pe Golofca l-am scos dintre concurenți aseară.

Alibec a fost frustrat că nu juca bine cu Botoșani. Când nu-i iese, îl doare piciorul, îl doare gamba, îl doare genunchiul. Când îi iese, e cel mai bun", a spus patronul FCSB la Pro X.

Gigi Becali a adăugat că Nicolae Dică a decis să nu-l trimită în teren pe Florinel Coman din cauza scorului. 

"Eu i-am spus lui Dică să-l bage vreo 20 sau 30 de minute, că sunt curios. Dică a spus că a vrut să-l bage, dar fiind 2-0 a vrut să păstreze rezultatul, să nu avem probleme", a explicat Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.